جلسه مشترک دانشگاه زنجان و مرکز تحقیق و توسعه شرکت سیمان تامین زنجان

پیرو هماهنگی‌های صورت گرفته از طریق دفتر امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان و مرکز تحقیق و توسعه شرکت سیمان تامین زنجان، در روز یکشنبه مورخ 1402/03/28 جلسه مشترکی به منظور افزایش همکاری‌های مشترک فی‌مابین، با حضور مدیر مرکز تحقیق و توسعه شرکت سیمان تامین زنجان به همراه معاونین ایشان و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مدیران پژوهش و اعضای هیات علمی دانشگاه در سالن شهید شهریاری ساختمان مرکزی برگزار گردید. در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از همکاری‌های مشترک فی‌مابین و ارائه چالش‌های صنعت سیمان، در خصوص راهکارهای افزایش همکاری‌ مشترک بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در انتها بازدیدی از آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه گروه مهندسی شیمی صورت گرفت.

دریافت پیوست