دانشگاه زنجان و رسالت اجتماعی-بازدید از موسسه مهرانه -پنج‌شنبه 1401/11/06

پیرو هماهنگی‌های انجام شده فی ما بین دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه زنجان و موسسه‌ مهرانه جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه زنجان در تاریخ  1401/11/06 از ساعت 11 الی 13 از موسسه مهرانه، بازدید به عمل آوردند. در نشست مشترک با مسئولین موسسه ذکر شده، برای انتقال تجربیات و همکاری‌های لازم در جهت ارتقا خدمت رسانی به آحاد جامعه، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. لازم به ذکر است اساتید و کارکنان محترم دانشگاه در صورت صلاحدید می‌توانند پیشنهادات و طرح‌های خود را در جهت بهبود عملکرد موسسه فوق الذکر به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه ارائه دهند.

اسامی نفرات شرکت‌کننده در بازدید:

1. دکتر امید رحمانی معاونت پژوهشی
  2. دکتر عباسعلی زمانی مدیر دفتر فناوری و ارتباط با جامعه و صنعت
  3. دکتر محمد تقی دستجردی عضو هیات علمی گروه ریاضی
  4. دکتر رباب افشاری عضو هیات علمی گروه آمار
  5. آقای علی سپهری (رئیس روابط عمومی دانشگاه)
  6. خانم قمر عزیزی (کارشناس ارتباط با صنعت)
  7. آقای امیر رضا بهروزی (کارشناس ارتباط با صنعت)
  8. آقای محمد بهمنی (کارشناس ارتباط با صنعت)