بازدید جمعی از اساتید دانشگاه زنجان از شرکت ایران ترانسفو - دوشنبه 1401/09/28

پیرو هماهنگی‌های صورت گرفته از طریق دفتر امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان و شرکت ایران ترانسفو، در روز دوشنبه مورخ 1401/09/28جمعی از اساتید دانشکده ‌های فنی و مهندسی، مدیریت و حسابداری، علوم و کشاورزی با حضور مدیران و متخصصان مربوطه از خط تولید ترانسفور ماتورهای توزیع و فوق توزیع آن شرکت بازدید کردند. در ادامه با تشکیل 5 کارگروه تخصصی (کشاورزی و صنایع غذایی-مدیریت و حسابداری شیمی و پلیمر-مکانیک، برق و کامپیوتر-منابع انسانی و آموزش) در مورد مسائل مختلف شرکت بحث و تبادل نظر صورت گرفته و پس از احصا مشکلات، اساتید پیشنهادات عملی خود را ارائه نمودند .جهت دریافت اطلاعات بیش‌تر می‌توانید با همکاران زیر تماس بگیرید.

کشاورزی و صنایع غذایی :
دکتر سید نجم الدین مرتضوی - دکتر جعفر نیکبخت - دکتر علی گنج لو

مدیریت و حسابداری منابع انسانی و آموزش :
دکتر مصطفی جعفری- دکتر حسین عظیمی
دکتر محمد ایمانی

شیمی و پلمر :
دکتر عباسعلی زمانی - دکتر نادر نوشیران زاده - دکتر هدی نصیرا

مکانیک، برق و کامپیوتر :
دکتر حسن رضا میرزایی- دکتر عباس غایبلو - دکتر کاظم مظلومی - دکتر محمود رفائی بوکت
دکتر داوود افشاری دکتر جلال قاسمی دکتر عیسی احمدی دکتر محمد مصطفی محمدی دکتر سجاد حق زاد - دکتر جعفر غضنفریان