برگزاری نشست تخصصی دانشکده علوم با شرکت سیمان زنجان - چهارشنبه 1401/09/16

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در تاریخ چهارشنبه 1401/09/16 ساعت 10 تا 12 نشست تخصصی در اتاق رئیس دانشکده علوم با حضور مدیر عامل کارخانه سیمان زنجان جناب آقای مهندس قرائت (مدرس)، برخی از مدیران کارخانه سیمان و جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده برگزار شد و پیرامون نحوه ارتباط بین دانشگاه و صنعت (کارخانه سیمان) مطالبی بیان گردید. در این جلسه در ارتباط با انجام همکاری­های پژوهشی مد نظر شرکت سیمان زنجان مطالبی از طرف همکاران هیأت علمی و مدیران کارخانه مطرح شد. پیرو صحبت­های صورت گرفته، مقرر گردید جلسات بعدی با هماهنگی امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه بین دو طرف انجام شود. بعد از جلسه میهمان و همکاران هیأت علمی در جلسه گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر استان شرکت نمودند.