برگزاری نشست تخصصی دانشکده علوم با شرکت کالسیمین - سه‌شنبه 1401/09/15

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در تاریخ سه شنبه مورخ 1401/09/15 ساعت 10 تا 12 نشست تخصصی در سالن اجتماعات دانشکده علوم با حضور آقای دکتر محمدی نیایی مدیر امور  معادن شرکت کالسیمین (مدرس)، مدیر امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه، جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده برگزار شد و پیرامون ارتباط بین دانشگاه و صنعت مطالبی بیان گردید. در این جلسه در ارتباط با نحوه انجام همکاری­هایی دوجانبه به صورت برگزاری کارگاه­های آموزشی برای دانشجویان، کارآموزی دانشجویان، حمایت از پروپوزال­های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، انجام طرح­های پژوهشی و نحوه ارتباط همکاران هیأت علمی در قالب فرصت­های مطالعاتی ارتباط با جامعه و صنعت صحبت شد. در انتهای جلسه نیز تعدادی از دانشجویان دانشکده موضوعات و سوالات مد نظر خود را از میهمانان جلسه مطرح کردند. مقرر شد جلسه بعدی با هماهنگی امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه به میزبانی خانه معدن استان زنجان برگزار گردد.